Prezentatoarea emisiunii "Megastar" de la Prima TV se va transfera pentru o perioada in Republica Moldova. Andreea Raicu a fost desemnata sa prezinte in fiecare duminica o emisiune pe un format similar cu cea de la Prima TV, intitulata "Fabrica de staruri".

Andreea Raicu se indreapta cu pasi siguri catre o cariera de televiziune pe plan international. Potrivit cotidianului "Jurnal de Chisinau", vedeta Prima TV a fost aleasa sa prezinte un show asemanator cu "Megastar", care va fi difuzat in direct in fiecare duminica pe doua posturi de televiziune din Republica Moldova: Prime TV si 2plus.

Alegerea brunetei ca prezentatoare explica astfel si deplasarea ei misterioasa la Chisinau de acum cateva zile, cand presa din Romania a speculat faptul ca ea s-ar fi dus in Moldova pentru a se casatori in secret cu iubitul ei, Tudor Vasile.

Se pare ca Andreea fusese la Chisinau pentru a filma spotul de promovare pentru emisiunea care va incepe sa fie transmisa zilele acestea. O anumita parte a presei de dincolo de Prut a remarcat drept curioasa alegerea Prime TV, neintelegand de ce un post care retransmite programul televiziunii de stat din Rusia (ORT) a preferat o vedeta din Romania si nu una din Moldova sau chiar Rusia.

Formatul emisiunii-concurs presupune intrarea in joc a 18 concurenti, dintre care, saptamanal, patru vor fi propusi spre eliminare. Din cei patru nominalizati, trei vor fi salvati de juriu, telespectatorii care voteaza si, respectiv, de ceilalti concurenti, iar cel de-al patrulea va parasi concursul. Emisiunea va dura trei luni.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.