Mama lui Irinel Columbeanu, Georgeta Columbeanu, in varsta de 76 de ani, a fost internata la inceputul lunii noiembrie la Spitalul Elias, unde a fost operata de colecist.

Chiar daca erau prinsi pana peste cap cu diferite treburi, milionarul si sotia sa, Monica, au mers in fiecare zi la spital. Este cunoscut faptul ca sotia lui Irinel avea o relatie foarte apropiata cu soacra sa.

"De Mos Nicolae, am avut grija sa-i cumpar din Italia, de unde tocmai m-am intors, ceea ce ii place ei cel mai mult: ciocolata", ne-a declarat Monica Columbeanu, la inceputul lunii decembrie.

"Este adevarat. S-a stins astazi dupa o lunga suferinta. Am fost la ea dimineata, asa cum am facut in fiecare zi de cand s-a internat. Ajutata de mama mea, am facut tot ce trebuia in cursul acestei zile si s-a stabilit sa o inmormantam luni, intr-un cimitir din Bucuresti.

Din pacate, eu nu am de ales si va trebui sa-mi respect angajamentele programate. Astfel incat maine voi fi la Sibiu, la un eveniment, si de acolo voi lua avionul catre Oradea, orasul in care se va desfasura cea de-a doua prezentare pe care o am programata.

O sa ajung, insa, la timp, la inmormantare, dar nu pot sa nu-mi respect angajamentele. Nu imi permit sa-mi bat joc de munca unei echipe din cauza problemelor mele", ne-a declarat ieri Monica, vizibil afectata de pierderea suferita. Sincere condoleante din partea redactiei..