Un adevarat "icon" in lumea modei, fosta Posh Spice a dezvaluit secretul inspiratiei in ceea ce priveste stilul vestimentar caracteristic, ce o evidentieaza in toata lumea, relateaza Daily Mail.
Artista in varsta de 34 de ani s-a decis sa vorbeasca in acest sens pentru a nega zvonurile potrivit carora si-ar fi schimbat imaginea pentru a se integra in viata din Los Angeles, unde s-a mutat cu familia anul trecut.

"Eu de fapt am un stil foarte british, asemanator unei profesoare", un cadru didactic mai sic ce-i drept, sunt de parere expertii in moda.

"Imi plac fustele gen stilou, rochiile clasice si blugii in aceeasi linie, dar mulati pe corp, piese vestimentare asortate cu taioare si bluze in croieli clasice", a dezvaluit Victoria.

Referitor la garderoba, vedeta a sustine ca nu are nici o pereche de incaltaminte fara toc, nici macar faimosii balerini adoptati de mai toate celebritatile.

Cu ocazia lansarii propriei linii vestimentare, la saptamana modei din New York ce a avut loc in septembrie, Victoria a marturisit ca look-ul ii este influentat mai mult de stilul "old fashion" decat de trendurile acuale.

"Fashion-icon-urile din anii 50' aveau clasa, iubesc stralucirea si stilul sofisticat al lui Jackie sau Audrey Hepburn", a declarat Victoria, deja specialista in ale modei.

Ea urmeaza un stil estetic, de asemenea caracteristic, si in viata de familie. Mama a trei copii, aceasta a marturisit ca nu poarta machiaj in fata sotului si a baietilor, atunci cand petrec timpul impreuna acasa.

"Este bine sa stii mereu ce tip de vestimentatie ti se potriveste. Stilul propriu este acela care te face fericit, increzator si sexy. Bineinteles, e bine sa iesi din tipar din cand in cand, cu anumite combinatii de haine si stiluri", ne sfatuieste Vicoria.

"Impinge limitele si elaboreaza-ti stilul, distreaza-te dar fii realistic, nu te lua dupa multime", a adaugat aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.