In turul sau prin Canada, suverana Marii Britanii a avut parte de multa ploaie, dar si de un accident care o putea lasa infirma.

Cand a ajuns in Alberta, in mijlocul indienilor, turna cu galeata. Regian Elizabeta si printul Philip erau uzi pana la piele, in ciuda eforturilor premierului provinciei, Ralph Klein, de a-i feri de udatura. In zelul sau de a-si proteja inaltii oaspeti, Klein era sa-i scoata ochii reginei cu spitele de la umbrela. Regina s-a ferit pe ultima suta de metri de "coliziunea" cu umbrela buclucasa si tot entuziasmul vizitei i-a disparut. Pe de alta parte, Elizabeta a facut si o gafa, aparand cu o blana, dupa ce la inceputul acestei luni aparatorii drepturilor animalelor facusera mare tam-tam pe chestia comertului canadian cu blanuri. Acestia si-au adus aminte, vazand-o pe regina, si de faptul ca garzile reginei poarta caciuli din blana ursilor ucisi in Canada si se pregatesc acum sa ii trimita un protest scris la Londra, prin care vor cere interzicerea sacrificarii animalelor.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.