Ultimul act al show-ului "Geniali" de la Antena 1 din acest prim sezon il va avea in prim-plan pe celebrul regizor Sergiu Nicolaescu, cel mai bun incasator al anului 2004 cu al sau "Orient Express".
In emisiunea de maine seara (20.30), titratul regizor va dezvalui atat amanunte spumoase din culisele unora dintre cele mai populare filme romanesti, cat si detalii privind viata regizorului Sergiu Nicolaescu, precum si care a fost actrita careia i-a sfasiat rochia in fata intregii echipe de filmare. Pe parcursul celor cateva ore de "Geniali", in platoul emisiunii se vor perinda zeci de vedete precum Mihai Albulescu, Florin Chiriac, Maia Morgenstern, Vladimir Gaitan si George Mihaita, fundalul muzical fiind asigurat de Luminita Anghel, Monica Anghel, Marcel Pavel, Dan Bittman, Asia, Delia, Spitalul de Urgenta si Sanda Ladosi. In acest ultim act al primului sezon din "Geniali", un show marca Valeriu Lazarov, telespectatorii vor afla cateva secrete ale fauritorului de personaje - Sergiu Nicolaescu, un titan al cinematografiei autohtone care, pe langa munca din spatele camerelor de filmat, a purtat "coroane de foc", a condus osti, s-a batut in "ring", a intrat in "triunghiul mortii", insa a ramas "nemuritor"...


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.