Cunoscutul actor George Mihaita a fost dat in judecata de sotia lui, care ii cere custodia copiilor si partajul, desi, deocamdata, cuplul nu a divortat.
La fel ca si colegul sau de scena Sandu Mihai Gruia, care trece printr-un divort, si directorul Teatrului de Comedie are o experienta de viata similara.

George Mihaita a fost chemat la tribunal chiar de partenera lui de viata si de scena, cu care are doi baieti, de cinci, respectiv trei ani si jumatate.

Delia Seceleanu cere instantei incredintarea celor doi minori, precum si partajarea averii comune, un apartament. Potrivit unor surse din anturajul cuplului, dosarul inaintat instantei cuprinde doar plangerea sotiei actorului, certificatele de casatorie si de nastere ale copiilor, fara a fi depusa nicio sentinta de divort. Evidentele instantelor din Capitala arata ca actorul nu a divortat inca, fapt care determina ca actiunea intentata de sotie sa fie inadmisibila.

Actele ajunse pe masa magistratilor mai cuprind declaratii date la politie, din care rezulta ca sotii au fost implicati intr-un scandal casnic soldat cu vanatai si certificate medico-legale. Actorul a fost amendat in trecut de politia britanica cu 650 de lire, pentru ca si-a lovit sotia in cap cu o lampa, intr-un hotel din Edinburg.

Potrivit presei britanice, Mihaita, care juca cu sotia in piesa "Revizorul" de Gogol, ar fi recunoscut initial ca a lovit-o, iar apoi a spus ca incidentul nu a fost decat o strategie de imagine gandita de un jurnalist.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.