A riscat si a pierdut! Cantareata a fost extrem de familiara cu un barbat care i-a interpretat aceasta atitudine destul de periculos. Din nefericire pentru ea, Raluca, care a aflat intreaga poveste, a avut in trecut o relatie cu Dragos, barbatul cu care Cristina spera ca se va casatori.
Desi relatia pe care Cristina Rus o are in acest moment cu Dragos parea ca se indreapta cu pasi repezi catre o casatorie, cu putin timp inainte de Sarbatori au inceput sa apara primele probleme.

Povestea aparuta in urma cu cateva zile in CANCAN, referitoare la faptul ca blonda a fost condusa de la un service auto catre casa de un barbat necunoscut, este mult mai complexa decat s-ar putea crede si ne-a fost relatata chiar de iubita acestuia, Raluca.

"Este foarte adevarat ca, la rugamintea lui Nea Tanase, proprietarul service-ului in care Cristina Rus si-a lasat masina, iubitul meu a dus-o acasa.

Insa, in momentul in care s-a urcat cu ea in masina, m-a sunat
sa-mi spuna ca, in cazul in care cineva imi va zice ca au fost vazuti impreuna, sa nu-mi fac probleme.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.