Relatia Mihaelei Radulescu cu Dani Otil a tinut zile in sir prima pagina a ziarelor. In ultima vreme insa, pe marginea povestii lor de dragoste, au aparut anumite semne de intrebare.

Reporter CANCAN (Rep.): Ce ii aduce "Mos Craciun" lui Dani?

Mihaela Radulescu -M.R.).: "Nu stiu, intrebati-l pe Mos Craciun. Dar stiu exact ce-i aduce lui Ayan".

Rep.: Care e motivul pentru care vei petrece Sarbatorile de iarna separat de Dani?

M.R.: "Respectul si dragostea pentru copilul meu. Ayan nu are inca de ce sa petreaca vacantele cu altcineva in afara parintilor lui".

Rep.: Te-au deranjat prejudecatile pe care le au oamenii din jurul tau referitor la relatia ta cu Dani?

M.R.: "Ma deranjeaza strict minciunile, exagerarile, odioseniile puse pe seama noastra si ticalosia indreptata spre copilul meu. Nu e Dani motivul divortului meu, a confirmat si sotul meu in repetate randuri acest aspect, dar inca se mai gasesc "radulescologi" care stiu tot despre viata mea, de parca mi-ar fi trait in casa, de parca as fi trait in vreo vitrina. N-am mai vazut de multa vreme atata prostie, rautate, ingustime la minte si la suflete bolnave..."

Rep.: Care a fost cel mai dezagreabil comentariu pe care l-ai auzit pe aceasta tema?

M.R.: "De departe, ticalosia si disperarea ziaristilor de la un tabloid, care au avut nesimtirea de a pune ghilimele la o poveste scarboasa despre cum fac eu sex sau ce-mi place la acest capitol. N-am crezut ca un trust cum e cel din care face parte respectivul tabloid poate suporta asemenea nemernicie de presa, dar iata ca am trait-o pe pielea mea. Si azi ma intreaba lumea de ce vorbesc atata despre cum fac eu sex?! Au publicat a doua zi un lamentabil si trunchiat drept la replica, prin care am explicat, cu mare tristete si indignare, ca nu as putea sa spun asemenea povesti vulgare si odioase in niciun moment al vietii mele. Sper sa le fie rusine, sper sa se puna putin in pielea parintilor mei, a copilului meu, a publicului meu, a prietenilor mei. Nu, eu nu am luat-o razna, ci presa care nu mai respecta nici cititorul, nici breasla, nici meseria de jurnalist... In ce priveste lipsa lor de respect pentru o femeie, o mama, un cetatean care are drepturi garantate de Constitutie, le pregatesc un proces major in instanta.
Un alt comentariu odios pentru care voi cere drept la replica sau multi bani in tribunal a fost facut de o revista. Au afirmat cu neasemuita josnicie ca Ayan locuieste cu personalul casei, in timp ce eu stau cu Dani. E revoltator, e o presa aproape criminala, omoara orice fiinta fara ca aceasta sa aiba vreo vina. Si ma refer strict la copilul meu, caci eu ma pot lupta cu ticalosia, dar Ayan nu. Copilul meu locuieste cu mine, isi vede tatal la fel de des, iar la Dani merg in vizita. E oribil ce se petrece, e din ce in ce mai grav ce se intampla in presa romaneasca".

Rep.: Cum le raspunzi carcotasilor care te "acuza" ca vorbesti prea mult despre viata ta sexuala?

M.R.: "Le repet - nu am vorbit sub nicio forma despre asa ceva, acel tabloid unde am trimis si dreptul la replica si cu care voi intra curand in tribunal, a publicat o pagina intreaga de ineptii care nu-mi apartin, in ghilimele, cu o ticalosie fara precedent in presa romana. Aviz cititorilor respectivului ziar, care cred ca banii pe care-i dau ca sa fie informati sau distrati sustin vreo urma de profesionalism sau de buna cuviinta. Sa le fie rusine si celor de la ziar si celor care ma cunosc si-si imagineaza ca as putea vreodata sa emit asemenea vulgaritati".

Rep.: Fiul tau, Ayan, s-a intalnit vreodata cu iubitul tau? Cum s-au inteles?

M.R.: "Nu s-au intalnit decat din intamplare, asta vara".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.