Legendara trupa Sex Pistol, simbol al culturii punk, va lansa un nou album anul viitor, scrie presa britanica.

De-alungul scurtei si turbulentei lor existente, Sex Pistols au lansat un singur album de studio, care daca nu a schimbat istoria rock-ului, cu siguranta ca i-a schimbat cursul, noteaza revista britanica The Rolling Stones.

Cruda, fara scrupule, intens emotionala, menita ori sa exalte spiritul ori sa ofenseze, muzica si prezenta celor de la Sex Pistols era in total contrast cu moda starurilor rock de la mijlocul anilor ‘70. Sex Pistols s-a format in 1975, la Londra, si a devenit celebra in toata lumea cu hit-uri ca "Should I stay or should I go",”God Save the Queen” sau "Anarchy in the U.K.". In 2007, Sex Pistols au revenit in scena, au sustinut mai multe concerte care sa marcheze revenirea in formula originala, la aniversarea a 30 de ani de la lansarea albumuliui de debut ("Never Mind the Bollocks").

"Decizia realizarii unui nou material discografic a fost luata abia acum. Toti avem idei bune, insa va trebui sa avem grija ce piese alegem pentru album. Este o sabie cu doua taisuri; daca albumul nu va fi destul de bun ca si ultimul, fanii vor vrea sa stie de ce", a explicat Glen Matlock, basistul trupei britanice.

Trupa este formata, in prezent, din John Lydon (chitara, voce), Steve Jones (chitara), Paul Cook (tobe) si Glen Matlock (bas).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.