Incredibil, dar adevarat: sotia fostului premier Petre Roman va fi evacuata dupa Sarbatori din casa in care sta de 19 ani si va trebui sa plateasca si o suma consistenta drept despagubire.
Mioara Roman a primit din partea RAPPS somatie de evacuare a locuintei, in ziua de 18 ianuarie, dupa ce casa a fost eliminata de pe lista imobilelor din dotarea regiei care pot fi cumparate de chiriasii acestora, in aceeasi situatie mai aflandu-se Gelu Voican Voiculescu, familia lui Dan Iosif si alte cinci familii.

In plus, va trebui sa plateasca RAPPS o diferenta de bani, din cuantumul chiriilor trecute, de circa 800 de milioane de lei vechi.

"Eu nu am unde sa ma duc, ne-a declarat, ieri, sotia fostului premier, asa ca o sa astept sa ma scoata in strada cu forta, dupa Sarbatori, si mai apoi nu imi mai ramane decat sa declar greva foamei, in semn de protest", ne-a declarat, ieri, Mioara Roman.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.