Mihaela Radulescu si iubitul ei, Dani Otil, vor petrece separat Craciunul si Revelionul, intrucat vedeta Antenei 1 doreste sa dedice perioada sarbatorilor familiei sale, in special baietelului ei, Ayan.

Astfel, prezentatoarea tv a ales sa-i ofere micutului o vacanta adevarata alaturi de parintii lui, peste hotare, si sa lase pe planul doi un sejur romantic impreuna cu Dani. Indragostitii vor recupera insa dupa Anul Nou, când vor pleca in vacanta doar ei doi.

Alte vedete pe care le-am intrebat despre planurile de sarbatori ne-au declarat fie ca vor pleca din tara, fie ca vor munci.

De dragul copilului ei, Mihaela Radulescu si fostul ei sot, Elan Schwartzenberg, au hotarat sa petreaca impreuna sarbatorile, astfel ca vor pleca la schi, in Austria, acolo unde s-au distrat si anul trecut.

Desi Mihaela si Dani au fost nedespartiti in ultimele luni, cei doi au stabilit ca de Craciun si Revelion sa-si faca planuri separate. Surse apropiate Mihaelei ne-au declarat ca vedeta vrea ca fiul ei sa aiba parte de o vacanta in care sa se simta cu adevarat in familie.

La inceputul anului 2009 insa, Mihaela isi va rezerva macar o saptamana pe care o va petrece numai cu Dani.

Andra si Catalin Maruta vor petrece sarbatorile de iarna in Dubai, unde se vor bucura de o a doua luna de miere. Indragostitii vor petrece Craciunul in familia Andreei, la Campia Turzii, iar imediat dupa aceea vor pleca spre Dubai.

“Am muncit din plin tot anul, am avut multe concerte, filmari pentru emisiune, dar, la sfârsitul anului, eu si Catalin vom pleca împreuna cu niste prieteni în Dubai.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.