Un decolteu senzual cu... sfarcuri false se obtine, pare sa spuna, mai nou, Jennifer Aniston.

La un asemenea truc se pare ca a apelat, recent, vedeta din "Friends", cand a pozat, in ipostaze super sexy, pentru o cunoscuta revista pentru barbati.

Explicatia e simpla, spun gurile rele din cetatea filmului: actrita si-a dorit sa arate trasnet, si, din acest punct de vedere, un simplu machiaj nu ar fi fost indeajuns.

Potrivit ProTv, un apropiat al actritei i-ar fi deconspirat acesteia asul din... piept, spunand ca Jennifer apeleaza la niste sfarcuri false, confectionate din plastic, pe care le aplica atunci cand e cazul. A se citi cand vrea sa fie foarte sexy si poarta rochii sau bluze mulate, care sa ii scoata in evidenta podoabele naturale...

Recent, actrita a pozat in ipostaze mai mult decat apetisante pentru "GQ", iar in curand va aparea pe piata si un calendar in care Aniston rapeste atentia barbatilor purtand un "generos" tricou ud.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.