A cantat si a dansat pana a cazut, s-a dezbracat si intins lasciv pe scena, dupa care s-a ridicat si a sarutat cu pasiune o dansatoare. Cam asa a aratat show-ul oferit de Madonna in cadrul concertului din Rio de Janeiro, Brazilia, de duminica noapte, relateaza Huffington Post

Se pare ca artista nu s-a lasat doborata de divortul de Guy Ritchie. Dovada este faptul ca isi continua in forta turneul “Sticky and Sweet”, inceput pe 23 august.

Iar prestatia din Brazilia nu a facut exceptie. In ciuda faptului ca a plouat torential, artista s-a dezlantuit la propriu, cantand la chitara si dansand cot la cot cu animatorii.

Madonna a sustinut concertul in fata a 70.000 mii de fani, pe faimosul stadion Maracana. Ea si-a continuat cu determinare specatacolul, chiar si dupa ce a “sters podeaua”, dezechilibrandu-se cand a trebuit sa poarte ochelari de soare.

De curand, artista a incheiat divortul cu fostul sot, Guy Ritchie, despartindu-se cu aceasta ocazie si de cel putin 76 de milioane de dolari, potrivit purtatorului de cuvant al cantaretei.

Cuplul era raportat cu o avere de 525 de milioane de dolari, majoritatea apartinand, evident, Madonnei. Se estimeaza ca Richie detinea doar 35 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.