Pentru Delia Matache, Revelionul va reprezenta cel putin noua ore de alergatura intre destinatiile de spectacol.

Blonda si-a batut propriul record semnand pentru opt spectacole intr-o singura noapte, toate in Bucuresti, insa acestea ii vor aduce bani frumosi intr-un timp foarte scurt.

Delia va canta in Piata Universitatii, la Romexpo, in mai multe cluburi si hoteluri. In aceste conditii, noaptea va trece fara vreo distractie. Tocmai de aceea, cantareata s-a hotarat sa-si ia revansa imediat ce-si va fi incheiat cantarile, chiar daca asta se va intampla, cel mai probabil, spre dimineata, aproape de rasaritul soarelui.

Insa, in acel moment va fi mai bogata cu aproape 20.000 de euro, tariful perceput de cantareata in noaptea dintre ani crescand de la 1.800 la 2.500 de euro. In aceste conditii, blonda va uita de oboseala si va petrece si ea alaturi de iubitul ei, avocatul Silviu Stratulat, si de prietenii lor.

Conform planului, Silviu se va ocupa sa rezerve o masa intr-un club asupra caruia nu s-au hotarat inca si unde Delia ar urma sa vina sa ciocneasca si ea un pahar de sampanie pentru a sarbatori noul an.