Razboiul dintre Pepe si avocatul Andrei Condoianis care sustine ca a fost batut de cantaretul latino intr-un bar din Drumul Taberei, este departe de a se incheia. in timp ce ancheta este in plina desfasurare la Politie, cei doi protagonisti ai incidentului sunt pe cale de a intra intr-un nou conflict. Condoianis spune ca i-a intentat un nou proces cantaretului pentru insulta si calomnie. Declaratiile cantaretului aparute in presa l-au determinat pe avocat sa se considere insultat si calomniat.

"M-a insultat intr-un interviu spunand ca sunt un diliu care bat copii de 15 ani. Apoi a mai afirmat ca nu m-a batut el si ca mint ca sa obtin bani de la el; ca e santajat de mine. Astea sunt insulte si calomnii. Nu l-am sunat si nu i-am cerut niciodata bani ca sa renunt la proces. Eu sunt avocat si imi voi pleda singur cauza in tribunal. Eu am actionat legal si corect. Nu trebuie sa santajez ca sa obtin bani. Trebuie doar sa actionez legal. E un dosar separat de cel la care lucreaza Politia", ne-a declarat avocatul. El a depus plangerea acum doua zile, urmand ca procesul pentru calomnie sa se desfasoare in paralel cu ancheta pentru vatamare corporala. Condoianis a reclamat faptul ca Pepe si fratele lui l-au batut in urma unei altercatii cu nepotul celor doi, Franco. Pana la inchiderea editiei, "Libertatea" nu a reusit sa-l contacteze pe Pepe pentru a afla si parerea lui.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.