Sambata noapte, miliardarul si-a facut simtita prezenta printr-un conflict intr-un club din Capitala. Se pare ca intentia unui client de a se baga in seama cu una dintre fetele de la masa lui l-a deranjat atat de tare, incat a ordonat celui care-i asigura paza si protectia sa-l arunce pe amorez afara din local.

In timp ce Moni dormea linistita in resedinta de la Izvorani, dupa o seara tihnita petrecuta in compania fiicei ei, pe Irinel Columbeanu l-a prins dimineata in clubul Pat din centrul Capitalei.

Noaptea de sambata spre duminica a fost una foarte lunga pentru miliardar. Acesta si-a facut aparitia in localul de pe Calea Victoriei in jurul orei 05.00 dimineata, insotit de un bodyguard.

Martorii sustin ca Irinel s-a asezat la o masa, la care il astepta un prieten care se distra alaturi de tinerele cu care impartea canapeaua. In momentul in care Iri li s-a alaturat, fetele au cazut pe locul doi, barbatul respectiv acordandu-i toata atentia lui Columbeanu.

In aceste conditii, domnisoarele respective au starnit interesul altor barbati din club. La un moment dat, in jurul orei 05.45, unul dintre clienti s-a apropiat periculos de mult de masa miliardarului, iar intentia lui i-a creat probleme serioase.

Tanarul a intrat in vorba cu o satena din gasca domnului Columbeanu, incercand sa-i capteze atentia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.