Iubitul Luminitei Anghel a dat de baut unor prieteni In club Si a disparut cand a trebuit sa plateasca 5.000 de lei consumatia

In momentul in care a venit nota, "Sanchi" s-a ridicat de la masa, spunand ca se duce putin sa manance si dus a fost!

Sursele noastre ne-au povestit ca el a vrut sa arate ca s-a facut baiat mare si ca, in sfarsit, este in masura sa dea de baut la prieteni.

Asa ca a rezervat o masa, la care a chemat mai multi baieti de oras, dar si domnisoare. Profitand ca Luminita nu este langa el, "Sanchi" a apucat sa promita ca plateste el tot.

Pana aproape de ora trei dimineata, la masa lui au curs sampaniile si sticlele de vodca si de whisky. Nimic nu dadea de banuit ce avea sa se intample! "Sanchi" era jovial, radea cu toata lumea, intra in vorba cu tinerele din cercul de prieteni si totul parea sa decurga perfect.

Pana cand sa vina nota de plata! In secunda in care un alt barbat de la masa, un anume Orlando, a luat nota si i-a spus iubitului Luminitei ca au consumat de 5.000 de lei (mai precis 50 de milioane de lei vechi), "Sanchi" s-a schimbat la fata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.