In absenta lui Stefan Banica Jr., Andreea Marin Banica a gasit de cuviinta sa ridice si diploma sotului sau, care a fost nominalizat la categoria "Interpreti vocali".

Imediat dupa ce a auzit numele cantaretului, Andreea s-a repezit sa ridice distinctia acordata acestuia, solicitandu-le celor doi prezentatori, Melania Medeleanu si Mihai Tatulici, dreptul de a spune cateva cuvinte in locul lui Stefan, clasat pe locul doi la aceasta categorie.

Citeste si:

Discursul, care in mare parte incerca sa scuze absenta sotului ei de la festivitatea de premiere, prin motivatia ca acesta avea repetitii pentru concertele de Craciun, a reusit, la final, sa provoace murmure in sala si comentarii in randul celorlalti nominalizati:

"Stefan are repetitii... Asa cum stiti, saptamana viitoare incepe seria concertelor de Craciun, el fiind artistul care a reusit sa vanda 30.000 de bilete pentru sapte concerte sustinute consecutiv in sapte zile... pentru ca este o mare diferenta intre notorietate si valoare", a spus ea, spre stupoarea celorlalti artisti prezenti, printre care Andra, Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, Angela Similea si, nu in ultimul rand, Maria Ciobanu.