Dioxina a lovit in afacerea socrului Andreei Antonescu: Constantin Spak, cunoscutul afacerist din industria mezelurilor, a fost nevoit sa distruga aproape 12 tone de carne infestata, in valoare de 1,5 miliarde de lei vechi, pe care o cumparase prin niste intermediari.
Constantin Spak a povestit ca a achizitionat prin firma sa 11,5 tone de carne de porc infestata cu dioxina de la niste firme care, la randul lor, au importat carnea din Irlanda. Contactat de reporterii CANCAN, viitorul socrul al Andreei Antonescu s-a declarat fericit ca "nici un gram din carnea infestata nu a fost introdusa in sistemul de procesare si pusa in vanzare".

"Intr-adevar, eu am cumparat carnea cu scopul procesarii si valorificarii ei in preajma Craciunului. Am avut controale peste controale, iar Directia Sanitar-Veterinara a sechestrat tot stocul. La initiativa mea si a inspectorilor sanitari au venit cei de la PROTAN, care au ridicat toata carnea infestata, pentru a o neutraliza", a mai precizat Constantin Spak, pentru CANCAN.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.