Serialul american "Neveste disperate", care are in palmares trei premii Globul de Aur, va fi continuat cu inca patru sezoane, potrivit creatorului serialului, Marc Cherry, informeaza Reuters.
"Am inceput discutiile cu presedintele ABC pentru continuarea show-ului pana la sezonul noua. Vom gasi o cale sa facem ca acest lucru sa se intample", a declarat Cherry, la petrecerea data cu ocazia episodului 100 al cunoscutului serial de televiziune.

Reprezentantii televiziunii ABC au confirmat intentiile de continuare a serialului, subliniind insa ca nu exista inca niciun acord scris in acest sens.

In prezent, in SUA se filmeaza sezonul cinci al serialului.

"Neveste disperate" a fost lansat in 2004, iar in Romania este difuzat, din 2005, de TVR1. Actritele din rolurile principale sunt Eva Longoria Parker, Felicity Huffman, Teri Hatcher si Marcia Cross. In afara celor trei Globuri de Aur, "Neveste disperate" a castigat sapte premii Emmy, dintre care sase numai in 2005.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.