Fostul iepuras playboy continua sa sfideze trecerea timpului si incearca sa stapaneasca arta de a imbatrani cu gratie, insa nu este atat de corecta in lupta cu anii.

Cu mai multe operatii estetice la activ, starul din Baywatch nu are nici un gand sa renunte la inclinatia de a-si scoate hainele, mizand pe striptease, cu orice ocazie, desi apropie varsta 42 de ani, relateaza DailyMail.

De data aceasta si-a facut simtita prezenta la un spectacol de magie, tinut de iluzionistul olandez Hans Klok, in Amsterdam.

Astfel, actrita a renuntat la "calvarul" de a purta haine si i s-a alaturat invitatului serii purtand doar un body argintiu si nelipsitii pantofi cu toc, de asemenea argintii, tinuta exagerata si de aceasta data pentru "conditia" blondei.

Mama a doi copii, Pamela s-a simtit in elementul ei si a fost fericita sa se "fataie" in jurul scenei, drept asistenta iluzionistului.

De asemenea, actrita a ramas la fel de confidenta in ceea ce priveste constitutia zvelta, ca si in perioada de glorie. Drept urmare, ea planuieste sa pozeze din nou pentru Playboy.

De-a lungul timpului, s-a laudat cu 13 aparitii pe coperta faimoasei publicatii, de la debutul in Baywatch (1989), aflandu-se printre iepurasii favoriti ai milionarului Hugh Hefner.

"Voi mai poza cu siguranta in Playboy, nu ma pot opri la numarul 13", a declarat aceasta.

In prezent, Pamela este singura, dupa ce a fost casatorita de trei ori: cu Tommy Lee, Kid Rock si Rick Salmon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.