Prezenta Vondei Shepard in serial are un dublu rol: cantecele ei confera vitalitate celor mai intime sentimente ale protagonistei si au totodata forta de a crea atmosfera specifica Americii anilor '90 din mediul avocatilor de varsta mijlocie. Intr-un interval de timp foarte scurt, serialul 'Ally McBeal” a cucerit milioane de telespectatori din intreaga lume. Personajul principal, interpretat cu o sensibilitate aparte de actrita Calista Flockhart, a marcat in istorie sfarsitul epocii feministe. Massmedia din anii '98 emitea numeroase referiri la serialul 'Ally McBeal” si la modul in care acesta trateaza tema relațiilor de la locul de muncă. 'Time Magazine' a publicat-o pe coperta sa alaturi de Gloria Steinem si Susan Anthony, cu titlul 'Is Feminism Dead?'. Pe fondul acestui succes, incantatoarea Vonda Shepard si-a castigat renumele la nivel mondial si a vandut peste 12 milioane de albume.

Lansat pe piata la sase ani dupa inregistrarile din studio pentru 'Ally McBeal', ultimul album contine piese din genurile R&B si pop-rock. 'From the Sun' este de departe cea mai buna compozitie a cantaretei new yorkeze produsa in colaborare cu Mitchell Froom, renumit producator si artist. Froom descrie albumul in cuvintele 'modern-day soul feel', remarcabil prin notele clar accentuate de pian si o voce deosebita antrenata de tonalitatile blues-ului.

Vonda a colaborat pentru acest album cu nume binecunoscute din lumea muzicii: chitaristul James Ralston (care a cantat cu Tina Turner), basistul Jim Hanson (care i-a acompaniat pe Johnny Cash, Bruce Springsteen) și bateristul Matt Chamberlain (David Bowie, Tori Amos, John Mayer). 'From the Sun' a fost lansat în Europa pe 14 noiembrie, artista urmând să își înceapă turneul european de promovare la începutul anului 2009.

In Bucuresti, Vonda Shepard va concerta in 18 februarie la Sala Palatului. Biletele de 80, 100, 130 și 160 de lei sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, precum și online, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint si www.myticket.ro. Albumul 'From the Sun' este distribuit in Romania prin A&A Records.