Renumita cantareata canadiana a facut spectacol la primul ei concert in Mexic, unde, in timp ce dansa, rochia i s-a ridicat atat de mult, incat i s-a vazut lenjeria intima.
Considerata una dintre cele mai bune voci din lume, cantareata canadiana Celine Dion a oferit un concert de neuitat la Palatul Sporturilor din Ciudad de Mexic, unde au venit sa o vada peste 17.000 de fani. Insa a fost si protagonista unui incident mai putin placut, dupa ce, in timpul unei melodii mai ritmate, vedeta in varsta de 40 de ani a dansat atat de patimas, incat i s-au vazut chilotii de culoare alba. Momentul a fost imediat imortalizat de fotografii prezenti la spectacol, in timp ce fanii veniti la concert au aclamat-o la scena deschisa pe solista. Desi s-a declarat o persoana extrem de pudica, motiv pentru care a refuzat sa apara in pictoriale incendiare, Celine n-a parut deloc deranjata de neplacutul incident si si-a continuat show-ul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. "Sunt o profesionista si incerc sa ofer tot ce pot la fiecare concert. Asa a fost si la primul meu concert in Mexic.

Din nefericire, am dansat prea cu foc la una dintre melodii si mi s-a vazut lenjeria intima. Insa asta se poate intampla oricui care vrea sa-si faca fanii sa vibreze odata cu el", a explicat Celine, la scurt timp dupa terminarea concertului. Nu este pentru prima oara, insa, cand Celine Dion este neglijenta in timpul concertelor. In urma cu cateva luni, vedeta muzicii internationale a aparut pe scena, la Tokyo, neepilata pe picioare, desi vestimentatia de scena era o rochie foarte scurta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.