Regizorul sarb si formatia sa au oferit joi seara la Sala Palatului un regal gipsy-punk presarat cu scenete comice.
"No sex, no drugs, no rock’n’roll/ All the music turned to a fashion show“, au cantat joi seara Emir Kusturica si The No Smoking Orchestra, punand pe jar publicul cu ritmurile indracite de pe melodii precum "Unza Unza Time“ si "Bubamara“.

Spectacolul exuberant a imbinat revolta punkerilor cu vitalitatea fanfarelor tiganesti, acceleratia tobei cu dexteritatea violonistului si a saxofonistului, atmosfera de vodevil cu "hop-hop“-urile de nunta.

Sala Palatului a fost joi seara un tampon intre hardcore-ul moldovenesc din deschiderea asigurata de Zdob si Zdub si etno-punkul regizorului sarb si al trupei sale, care se transforma de la un minut la altul din taraf tiganesc in formatie hardcore, din combo de jazz in cor de opereta.

Prezentat de vocalist cand "marele regizor“, cand "Eric Clapton“, Emir Kusturica a preferat sa stea in linia a doua, lasandu-si colegii de trupa sa se desfasoare, sa coboare in public ori sa invite fanii pe scena pentru lectii de dans.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.