Maria Marinescu a fost prezenta miercuri seara la un eveniment monden, unde a profitat de ocazie pentru a o brfi pe ex-sotia fostului sau iubit, Alex.
Vedeta a pufnit in râs când a vazut cu ce era incaltata "rivala” sa, dupa care, amuzata, a schimbat câteva vorbe cu noul sau iubit, cel mai probabil cu privire la pantofii care au stârnit-o la comentarii.

Maria s-a iubit vreme de aproape patru luni de zile cu un om de afaceri pe nume Alex, patronul clubului Gaia. Dupa o relatie fulgeratoare, acesta a parasit-o pe creatoare in favoarea unei tinere manechine, insa nici aceasta poveste nu a durat prea mult.

Alex a fost casatorit ani de zile cu prima sa iubire, Madalina, alaturi de care a pus bazele clubului. Se pare ca aceasta nu i-a fost tocmai fidela, motiv pentru care Alex a introdus actiunea de divort. Cu toate acestea, cei doi fosti soti au ramas asociati la club si chiar buni prieteni.

Acestia se afiseaza impreuna la diferite evenimente mondene, dand motive de gelozie actualilor lor iubiti. La fel s-a intamplat si miercuri seara, la gala Special Olympics, cand Alex a venit insotit de Madalina.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.