Zece barbati curajosi au acceptat sa treaca prin probe de foc intr-o emisiune TV pentru a-i face un copil Silviei Pop. Euforia TV lanseaza duminica o emisiune indrazneata, la finalul careia va fi ales tatal biologic al protagonistei.

Fosta sotie a fotbalistului Ioan Timofte, actrita si cantareata, cauta un tata biologic pentru un copil numai al ei, la emisiunea ,"Fa-mi un copil”, de la Euforia TV.

Dorinta ei de a avea un copil pe care sa-l creasca singura s-a potrivit perfect cu ideea acestei emisiuni, declara Silvia, care a fost foarte incantata de aceasta propunere.

Timp de patru saptamani, protagonista acestei emisiuni va pune in balanta calitatile celor 10 barbati, pentru a-l alege la sfarsit pe cel care ii va furniza materialul genetic necesar.

Silvia este convinsa ca, in urma probelor, va face alegerea potrivita, care o va transforma in mai putin de un an intr-o mamica fericita. Vedeta este nerabdatoare sa vada cum vor trece probele cei 10 barbati inscrisi in concurs.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.