Actrita a pozat pentru coperta primului numar din 2009 al revistei americane GQ. Pe parcursul sedintei foto, cea mai provocatoare din palmaresul aparitiilor in mass media, Jennifer poarta doar o cravata, relateaza Daily Mail

Iar daca aparitia fostului star din Friends nu starneste interesul, declaratiile usturatoare cu privire la fostul sot, Brad Pitt, si rivala sa Angelina Jolie, atrag atentie cu siguranta.

Anistona profitat de oferta publicatiei in primul rand pentru a-si etala corpul de invidiat, in conditiile in care anul viitor va implini 40 de ani.

Desi in urma cateva zile se declara fericita in ceea ce priveste viata intima, dezvaluitnd faptul ca este indragostita de “extraordinarul” ei iubit, cantaretul John Mayer, in varsta de 31 de ani, actrita a tinut sa reaprinda scanteia in ceea ce priveste rivalitatea cu Angelina.

Intr-o remarca usturatoare, ea a glumit spunand ca pleaca in vacante cu Brad si Jolie, in fiecare weekend: “Este amuzant...oamenii chiar nu realizeaza faptul ca in acest weekend vom merge cu totii in Hamptons?”. “Ar fi de-a dreptul isteric, o voi purta pe Zahara pe sold iar pe Knox...”, a continuat actrita referindu-se de aceasta data la copiii celebrului cuplu Jolie Pitt.

Aniston a declarat ca inca mai tine legatura cu fostul sot, insa doar cu ocazia sarbatorilor sau cand se felicita pentru anumite realizari.

Intrebata daca vorbeste si cu Angelina, aceasta a raspuns raspicat: “Nu...nuuuu”.

Replica actritei vine la doua luni dupa ce a avut de-a face cu marturisirile Angelinei, potrivit carora Brad Pitt s-ar fi indragostit de ea pe platourile de filmare a peliculei Mr. and Mrs. Smith, din 2004, pe cand inca era casatorit cu Jennifer.

Ultima aparitie a actritei pe coperta celebrei publicatii a fost in 2005, cand a purtat doar o fusta scurta de blugi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.