In 2008, vedetele de la Hollywood au fost foarte active la capitolul Makeovers: schimbari de look, reveniri spectaculoase sau operatii estetice. Cine a renuntat la bucle, cine a slabit dramatic, cine a fost de nerecunoscut in 2008?

Super modelul Petra Nemcova a oferit anul acesta cea mai radicala schimbare de imagine. De la parul lung si blond, cu bucle lejere si chip angelic, look pastrat de celebrul manechin de origine ceha pana in 2008, in urma cu doar cateva luni Petra a optat pentru un par drept, roscat si breton scurt si voluminos. La toate acestea se adauga cateva kilograme in plus dar si o atitudine total diferita, fapt ce o face de nerecunoscut la evenimentele mondene. Pentru a vedea transformarea click aici

Britney Spears figureaza si ea pe lista vedetelor care au trecut in acest an printr-un proces de transformare. Cantareata a slabit 10 kilograme, conform revistei americane Star, si-a tonifiat corpul, a renuntat la look-ul neglijent si a apelat la hairstilisti si make-up artisti talentat. Astfel, toate acestea au (re)cladit imaginea printesei pop.

Transformarea lui Britney nu a vut insa doar rezultate estetice. In urma cu un an, Britney dansa pe scena premiilor MTV, urmand sa fie aspru criticata in presa pentru fizic si prestanta, dar si scandaluri si procese. Cateva luni mai tarziu, noua Britney arata senzational, castiga 3 premii MTV si isi lanseaza al saselea album, Circus. Pentru poze, click aici.

Printre vedetele care si-au schimbat radical imaginea se numara si Katie Holmes, Fergie sau Eva Longoria


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.