Foarte multe persoane publice au onorat invitatia, acesta fiind si un bun prilej de mentinere a legaturilor de amicitie stabilite anterior intre vedetele posturilor concurente.

Teo Trandafir a avut neplacuta ocazie sa constate ca este compatimita pentru situatia delicata de a nu avea serviciu chiar de catre Andreea Marin Banica, care a incurajat-o, zambind, spunandu-i ca va fi bine.

Ea a atras si alte vedete TV care au simtit nevoia sa-si manifeste solidaritatea. Razvan Simion, colegul mult mai celebrului Dani Otil, a salutat-o politicos, dorindu-i sa depaseasca mai repede aceasta etapa mai putin fericita.

Mircea Radu, mesagerul iubirii, a incurajat-o si, mai mult chiar, i-a cerut numarul de telefon, cine stie, poate se vor stabili termenii unei posibile colaborari, din dragoste de tv, sau doar ii va transmite SMS-uri de Sarbatori.

Teo a venit insotita de prietena si producatoarea ei, Andreea Godeanu, si a interactionat cu prezentatorii Marius Vizante si Marius Bodochi, cu care a glumit pe seama celor care-i "plang" de mila .
.