Un calendar personalizat pentru fiecare zodie, in care fila fiecarei luni e o recomandare de lectura semnata de Ioana Parvulescu, este propunerea Editurii Humanitas pentru cadouri de sarbatori. Cumparatorii raspund deja prompt.

Special pentru ultimele zile din an, dar mai ales pentru lecturile din anul urmator, Ioana Parvulescu, in rol de zodier, a alcatuit douasprezece calendare cu recomandari de lectura, fiecare pentru cate o zodie.

Criticul care coordoneaza colectia 'Cartea de pe noptiera' a Editurii Humanitas a ales pentru zodia fiecarui cititor cate o carte pe luna, toate din portofoliul Humanitas.

'Cum, ganditi oare ca atatea stele stralucesc pe degeaba!?' spunea Seneca, unul dintre filozofii care credeau ca astrele influenteaza destinul omului. (…) Cu capul in stele si cu ochii in carte, Zodierul schimba foaia de calendar, dupa mirarile omului modern: 'Cum, credeti oare ca atatea mii de carti stralucesc pe degeaba?’

Aceasta e motivatia cu care consilierul de lectura, travestit in astrolog, a insotit fiecare calendar.
.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.