Filmul "Out of sight" ("Pasiune periculoasa"), cu Jennifer Lopez si George Clooney in rolurile principale, este considerat cel mai afrodiziac film al tuturor timpurilor, potrivit unui top realizat de 100 de actori, regizori, critici si producatori americani, scrie NewsIn.

"Out of sight", regizat de Steven Soderbergh si lansat in 1998, este ecranizarea romanului cu acelasi nume scris de Elmore Leonard si a avut doua nominalizari la Oscar. Filmul, promovat cu sloganul "Extremele se atrag", a fost preferatul juriului convocat de initiatorul acestui clasament, revista americana Entertainment Weekly.

Pe locul doi in topul afrodiziacelor cinematografice se afla clasicul "His Girl Friday" din 1940, cu Cary Grant si Rosalind Russell in rolurile principale, urmat de "Mr. and Mrs. Smith", cu Angelina Jolie si Bradd Pitt, lansat in 2005.

Singurul actor prezent cu trei filme in topul de 50 de locuri este britanicul Daniel Day-Lewis. Productiile votate de juriu sunt "The Last of the Mohicans" (locul opt), "The Age of Innocence" (locul 23) si "The Umbearable Lightness of Being" (locul 34).

Un alt britanic plin de sarm, Hugh Grant, este si el prezent in clasament, cu filmul "Maurice", lansat in 1987, care ocupa locul 30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.