Va invitam sa vedeti 14 psihopati care au dat savoare si valoare filmelor. Pana sa intrati cu totul in magia sarbatorilor, merita din plin sa revedeti aceste filme!

Hannibal Lecter (Tacerea Mieilor). Auzi numele asta si deja apare un reflex pilo erector care iti face pielea ca de gaina. Geniul lui Lecter, impreuna cu 'foamea' sa de carne proaspata, l-au asezat in mintile tuturor cinefililor, iubitori sau nu de filme thriller/horror.

The Joker (The Dark Knight)
va ramane in istorie atat pentru rolul foarte bine interpretat, dar mai ales pentru faptul ca actorul Ledger a decedat, nemaiputand sa-si ia numeroasele premii. Joker nu mai e deloc simpatic ca un clovn, ci incalca orice norme ale societatii, in conformitate cu autodescrierea sa de 'agent al haosului'.

Il asteptai pe Hitchcock, nu-i asa? 'Regele' filmelor horror de calitate ne-a facut cadou Psyho si a influentat serios copilariile multora dintre noi. Cand Norman Bates o tinea drept 'amintire' pe mama sa moarta in Psyho, se imbraca cu hainele ei si omora fara mila femeia aceea in baie, parca nu-ti mai venea sa vezi un film singur niciodata in viata ta.

Jigsaw (Saw) a pus la punct o serie de jocuri diabolice, construite pentru a testa vointa si puterea 'competitorilor'. Jigsaw nu a ucis pe nimeni, el numai a ales cu atentie victimele si le-a testat slabiciunile, ca un adevarat psihopat inteligent ce era. 'Let the game begin!'

John Doe (Se7en) se credea un trimis al Lui Dumnezeu, cu menirea de a-i pedepsi pe pacatosi. E greu de spus daca nebunii chiar stiu ca sunt nebunii, studiile aratand ca ei actioneaza ca si cum tot ce ar face ar fi perfect normal. Numai cei din jurul nebunului stiu de fapt cum stau lucrurile. Sau nu.

Pentru a vdea si restul de psihopati din filme, click aici