Dupa prezentarile de moda primavara-vara 2009 din toata lumea, putem trage deja linie pentru a arunca o privire de ansamblu asupra tendintelor principale din moda anului 2009.

Una dintre noutatile acestui sezon o constituie culorile vii si puternice, rozul revenind in forta, precum si accesoriile hot – daca anul acesta s-au purtat stelutele, ei bine, in 2009 piesa de rezistenta a unei tinute reusite va fi fluturele. Colectiile de moda au fost impanzite de fluturasi de diverse forme, culori si texture, iar tu ii vei putea purta cu imaginatie, fie ca motive ale hainelor, fie ca bijuterii, dar nu in exces. Deja moda anului 2009 te inveseleste, nu-i asa?

Daca anul acesta ai investit in cateva coliere oversized, pastreaza-le si pentru 2009! Se vor purta in continuare colierele suprapuse, opulente si sofisticate, intrucat moda anului 2009 este departe de a pune accentul pe simplitate. Prezentarile de pe podiumul creatoarei de moda Vera Wang au adus in prim plan coliere lungi, suprapuse, ce accentueaza silueta si scot din anonimat orice femeie. Bijuteriile anului 2009 sunt oricum, dar nu discrete! Fiecare inel, colier sau bratara de pe catwalk a spus o poveste impresionanta, scrisa cu pasiune de Ralph Lauren, Emilio Pucci, Roberto Cavalli sau Vera Wang. In 2009, bijuteriile nu vor mai fi simple accesorii, ci vor fi piesele de rezistenta ale oricarei tinute.

Daca esti in cautarea inspiratiei pentru alegerea bijuteriilor perfecte pentru moda 2009, mizeaza pe bijuteriile cu aspect exotic sau etnic (indian, african, japonez), formele geometrice, culorile foarte puternice si dimensiunile oversized!


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.