Dupa ce a fost sanctionata de un agent de circulatie pentru ca a parcat in loc nepermis, fosta jucatoare de tenis si-a vazut de afaceri parand foarte implicata intr-un proiect imobiliar.
Fata presedintelui FRF a fost surprinsa de catre paparazzii Cancan in timp ce vana de momente bune un loc de parcare pe Soseaua Mihai Bravu.

Cum intentia fostei tenismene a fost una sortita esecului, Raluca a luat neinspirata decizie de a parca totusi pe carosabil.

Destinatia acesteia a fost o banca, de unde probabil spera sa primeasca finantarea unui proiect imobiliar, observandu-se din imagini cum Raluca se indreapta catre institutie cu planurile casei. Dupa ce si-a terminat vizita, aceasta s-a apropiat de masina sa cu numere de California.

Aici, Raluca a avut neplacuta surpriza de a fi asteptata de un agent de politie. Imediat, fata 'Nasului' a incercat o interventie pentru a scapa de sanctiune, sortita insa esecului.

La final, chiar daca a fost penalizata pentru ca a parcat pe loc nepermis, Raluca a avut puterea de a face schimb de numere cu agentul de politie, afisand un zambet larg.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.