Liderul aliantei T.A.T.A. sustine ca sportivul incasa regulat batai zdravene de la fosta lui sotie si ca se ducea la antrenamente cu semne pe corp. El mai considera ca Dragulescu nu a facut publice aceste detalii din casnicia sa de rusine.
Dupa ce toata lumea l-a condamnat pe gimnastul Marian Dragulescu ca si-a batut crunt sotia, presedintele Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor (T.A.T.A.), Bogdan Draghici, face dezvaluiri incendiare. El a avut ocazia de a sta de vorba cu acest cuplu intre patru ochi, imediat dupa incidentul intens mediatizat.

Liderul T.A.T.A. spune ca in urma discutiilor a ajuns la concluzia ca in fosta familie Dragulescu lucrurile nu stateau tocmai asa cum a povestit ex-sotia campionului mondial.

Bogdan Draghici sustine ca Marian si Larisa se bateau parte-n parte.

'Aceasta il batea in fata copiilor si arunca dupa el cu ce apuca, pana si cu farfurii si pahare. L-a ranit de mai multe ori, ca sa nu mai vorbim de injuraturi. De multe ori, se ducea la antrenamente cu semnele care ramaneau in urma loviturilor', a declarat Bogdan Draghici.

Acesta considera ca Dragulescu nu a vrut sa faca pana acum caz de bataile incasate de la fosta sotie pentru ca i-a fost rusine.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.