Volumul de sfaturi a fost publicat deja de prestigioasa editura HarperCollins.
Studioul de film Twentieth Century Fox a cumparat drepturile de ecranizare a seriei de patru carti 'Cum sa vorbesti cu fetele', scrise de un baiat american in varsta de noua ani, pe nume Alec Greven.

Potrivit variety.com , prima carte din serie a fost publicata deja de editura HarperCollins, infratita cu Fox.
Alec Greven avea doar opt ani cand s-a apucat de lucru la carte, ca urmare a unei teme pentru acasa primite in clasa a III-a, prin care sa-si convinga colegii sa sparga gheata in relatiile cu fetele.

Sfaturile lui Greven variaza de la aspecte inexorabile ale vietii ('Cateodata reusesti sa faci o fata sa te placa, insa apoi te paraseste. Viata e grea, mergi mai departe!') la tertipuri de a atrage atentia fetelor ('Arata-le abilitatile tale, precum talentul la fotbal sau orice altceva la care te pricepi') si la sfaturi privind conversatiile cu sexul opus ('Trebuie sa fii constient ca fetele ies castigatoare din majoritatea certurilor').


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.