"Meet the Spartans", "Star Wars: The Clone Wars", "Sex and the City" si ultima pelicula din seria "Rambo" se numara printre cele mai proaste filme ale anului 2008, potrivit criticilor citati de presa britanica, relateaza NewsIn

Cu un buget estimat la 30 de milioane de dolari, parodia succesului de casa "300" nu a fost nici pe placul publicului. "Meet the Spartans" nu a reusit sa realizeze nici macar un sfert din incasarile povestii despre Termopile, ecranizata in 2006.

Ultima productie "Star Wars" a cunoscutului George Lucas este dezamagitoare, fiind vazuta ca o simpla relatare a luptei dintre doua armate de roboti, care incearca ore in sir sa se distruga una pe alta, in vreme ce despre "Sex and the City" criticii spun ca nu are comicul si efervescenta serialului de televiziune care a inspirat acest lungmetraj.

Dupa ce, in 1982, Sylvester Stallone atragea in salile de cinema un numar impresionant de spectatori si incasari de peste 45 milioane de dolari doar in SUA, cu un buget de doar 14 milioane de dolari, pelicula de anul acesta din seria "Rambo" a reusit cu greu sa treaca peste pragul de 40 de milioane de dolari in Statele Unite ale Americii, prea putin in raport cu bugetul productiei, estimat la 50 de milioane de dolari.

Alte filme care mai apar in topul dezamagirilor pe 2008 sunt "The X-Files: I Want to Believe", al doilea lungmetraj inspirat de serialul TV creat de Chris Carter, "The Incredible Hulk", in care Ed Norton se indeparteaza de consistenta rolurilor care l-au facut celebru, dar si "10.000 BC", care se dorea cel putin egalul lui "Apocalipto", insa a fost o dezamagire fata de productia regizata de Mel Gibson.

Pe ultimul loc in clasament si, implicit, cel mai prost film din 2008 este considerat "The Hottie & The Nottie", cu Paris Hilton, care a primit recenzii dintre cele mai nefavorabile si pe site-ul International Movie Data Base, cel mai complet dictionar de filme disponibil online.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.