Patronul postului OTV isi doreste ca Elodia sa apara de ziua lui
Giurgiuveanul Stelian Ogica i-a pregatit o surpriza de proportii patronului postului OTV: o manea compusa special pentru caracaleanul care a plecat de jos si a ajuns celebru si bogat.

Ogica a marturisit, ieri, ca a organizat totul, pentru ora 00.00, cand studioul lui Diaconescu va fi 'luat cu asalt'.

'Voi intra in direct, alaturi de Dorel de la Popesti si Marian Mexicanu', pentru a-i canta o melodie. Nu pot da prea multe detalii, insa cert e ca in piesa respectiva se va povesti despre viata lui Diaconescu, cum a ajuns celebru si cum este invidiat de cei care nu se ridica la nivelul lui', a declarat giurgiveanul.

Pentru ca anul trecut, la petrecerea aniversara a lui Dan Diaconescu, avocata Elodia din Brasov nu a aparut, asa cum spera patronul OTV, acesta o asteapta si in aceasta seara, la restaurantul unde va sarbatori implinirea celor 41 de ani.

'Poate va vine sa radeti, dar chiar imi doresc sa o gasesc pe Elodia si asta chiar ar fi un cadou minunat. In rest, multa sanatate si cat mai multe audiente', a declarat, pentru CANCAN, Diaconescu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.