Blonda nu se dezminte in privinta manierei de a sofa, atragand invariabil atentia peste tot pe unde trece. Ea a fost surprinsa de paparazzii Cancan in timp ce traversa cu BMW-ul ei prin mijlocul unui santier pentru a ajunge la un mall.

Simona Sensual este de departe cea mai agitata soferita din showbizul autohton, pentru ea si un simplu drum la cumparaturi putandu-se transforma rapid intr-o adevarata aventura.

Joi dupa-amiaza, blonda a fost fotografiata de paparazzii Cancan in timp ce se ducea la cumparaturi la un mall din nordul Capitalei, impreuna cu sora sa mai mare. Impetuoasa din fire, ea nu a avut rabdare sa astepte in trafic si a parasit drumul in favoarea unei scurtaturi inedite.

Mai exact, ea a traversat spre mall chiar prin inima unui santier, facandu-i pe lucratorii de acolo sa intoarca privirea dupa blonda care si-a pus la bataie BMW-ul prin noroaie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.