'Luxury Show' a fost asaltat de vedete, sambata, pe ultima suta de metri a targului.

Daca in primele zile de la deschiderea oficiala vedetele autohtone au cam ocolit 'Luxury Show', sambata, in pavilionul central de la Romexpo, divele din showbiz si-au facut aparitia pentru o defilare de moda, dar si la o mica sedinta de shopping.

Evenimentul monden a beneficiat de prezenta Andreei Marin, care, insotita de sora ei, a colindat standurile in cautarea unor amintiri pe placul inimii. 'Zana' a ramas insa doar cu privitul, dar si-a fericit fanii cu cateva sedinte foto oferite cu generozitate.

Printre vedete s-au remarcat Alina Sorescu, venita cu prietenul ei, care s-a limitat doar la un tur prin pavilionul central, fara a zabovi pe la vreun stand anume.

N-a lipsit nici fiica bossului FRF, Raluca Sandu, sau fostul presedinte al FC National, Gino Iorgulescu, Codin Maticiuc, Ilie Dumitrescu si Ileana Badiu, fosta sotie a tenismenului Dinu Pescariu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.