Pentru grafica speciala de Sarbatori, Nicoleta Luciu a renuntat la straiele colorate din satra si a pozat intr-o tinuta eleganta a la Scarlet O?Hara.

Desi toata lumea astepta sa o vada mai curand pe coperta revistei 'Playboy', aceasta s-a alaturat colegilor ei si a filmat spotul special de Sarbatori pentru Acasa TV, in cinci decoruri de poveste pe parcursul a 18 ore de munca. In acelasi timp, Adela Popescu a intruchipat-o in lumea de vis pe printesa cea frumoasa, iar Denis Stefan, interpretul lui Codrut din 'Regina', a imbracat costumul lui Mos Craciun.

Pus in aceasta postura pentru prima oara, actorul recunoaste ca s-a distrat copios la filmari. 'Toata lumea facea glume si ma intreba ce le aduc de Sarbatori. Sa fii Mos Craciun nu e usor, am stat cateva ore imbracat in costum si mi-a fost tare cald, dar a fost o experienta foarte placuta.

Toti colegii imi zambeau si, cand ai langa tine o Craciunita asa frumoasa precum Andreea, (n.r. -Andreea Patrascu- interpreta Irinei) e clar ca esti invidiat', povesteste zambind Denis.