Insarcinata in sase luni, Sanda Ladosi spune ca are deja 'probleme' in familie, din cauza baietelului sau de doi ani, Bogdan, care isi manifesta gelozia fata de surioara lui.

'Fiind singur la parinti pana acum, Bogdan este obisnuit sa primeasca toata atentia noastra. I-am explicat ca o sa aiba o surioara, stie ca mai vine un bebe in familie, iar asta deja il cam deranjeaza. E atat de gelos uneori, incat imi da palme peste burta', ne-a declarat Sanda, amuzata.

'Nu cred ca intelege inca exact ce inseamna sa aiba o sora. Sigur se vor imprieteni cand va veni si ea pe lume, asa ca nu ma ingrijorez prea tare. Diferenta de varsta dintre ei va fi mica, sunt convinsa ca pana la urma se vor intelege de minune', a adaugat cantareata.

Sanda ne-a mai spus ca sarcina sa a decurs fara probleme si ca va naste tot in luna februarie, asa cum l-a nascut si pe Bogdan. 'El s-a nascut chiar de Ziua Indragostitilor, pe 14, si pot sa spun ca e dragostea vietii mele! In curand o sa avem o pereche, e grozav sa ai fetita si baiat, sunt fericita'.

Sanda Ladosi s-a casatorit cu omul de afaceri Stefan Tache anul trecut, in luna iulie, in aceeasi zi in care l-au botezat pe Bogdan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.