La sfarsitul saptamanii trecute, complexul Eliana Mall din Brasov a gazduit faza nationala a concursului "World Bikini Model International". Aceasta veritabila finala nationala a fost disputata de 10 dintre cele mai sexi romance, iar invingatoarei i-a oferit o excursie in Malta, la finala "World Bikini Model International".
Daca in trei dintre probe, si anume tinute de zi, costume de baie si lenjerie intima, toate fetele au avut o prestatie remarcabila, in cea de-a patra, cea de aptitudini, mai mult de jumatate dintre concurente au facut strip-tease, spre deliciul publicului, dar spre dezamagirea juriului. Creatorul de moda Catalin Botezatu, unul dintre membrii juriului, s-a declarat dezamagit de "aptitudinile" fetelor: "Nu ma asteptam sa le vad facand un strip-tease ieftin. Puteau sa aleaga orice: sa recite o poezioara, sa cante un cantecel, sa faca orice, dar nu aceasta demonstratie", a spus Botezatu.

Castigatoare a concursului si reprezentanta Romaniei la "World Bikini Model International" din Malta a fost desemnata bucuresteanca Alina Gheorghe, in varsta de 20 de ani. Ea a primit si un premiu de 1.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.