Irinel Columbeanu stie, cu siguranta, ce eforturi trebuie sa faca un barbat pentru a pastra caldura unui camin.

Cand populatia mapamondului strange cureaua incercand sa reduca cheltuielile, Iri mentine temperatura constanta intr-o piscina descoperita, pe care, ar putea sa o foloseasca la orice ora Monica.

Confortul Monicai Columbeanu l-a ars la buzunare si a subtiat simtitor conturile milionarului de la Izvorani. Desi este 'inventatorul' columbeanitului, un material de constructii termoizolant pe care il comercializeaza si care se pare ca scade costurile intretinerii unei locuinte, sotul Monicai plateste aproximativ 5.000 de euro in schimbul gazului pe care il consuma 'domeniile' Columbeanu.

'Casa nu a fost, din pacate, proiectata dintr-un material termoizolant, iar pe timpul iernii, pierderile sunt enorme. Avem calorifere peste tot si nu facem deloc economie. Mai mult, piscina noastra, care este tot timpul functionala, nu este acoperita si acesta este unul dintre motivele care maresc costurile la gaz. La o luna, o luna si o saptamana platesc 5.000 de euro pentru gaz', marturiseste afaceristul.

Zilele trecute, Iri a reusit sa ajunga, dupa o intarziere de 30 de zile, la zi cu plata salariilor celor 50 de angajati ai sai de la S.C. Construct Materia Columbeanu S.R.L., ramanand, in schimb, dator doar fata de cei 20 de salariati din personalul auxiliar.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.