Prezentatoarea TV Anamaria Prodan s-a hotart sa-si vnda una din case, cea din Belgia, pentru care a gasit deja un cumparator.

Vedeta si sotul ei, Laurentiu Reghecampf, vor deveni in curând mai bogati cu 600.000 de euro, insa banii obtinuti din vânzare vor fi reinvestiti tot intr-o casa, in Bucuresti.

Anamaria spune ca exploateaza criza financiara, considerând ca aceasta este perioada cea mai potrivita pentru a face achizitii imobiliare. Anamaria Prodan a plecat, miercuri, in Germania, unde baietelul ei, Laurentiu jr, trebuie sa-si faca o serie de vaccinuri.

'El s-a nascut in Germania si acolo are asigurare medicala, asa ca sunt nevoita sa-l duc sa-i fac vaccinurile pe care le face orice bebelus. Plec impreuna cu sotul meu, iar dupa ce rezolvam problemele medicale, mergem in Belgia. Ma bucur ca am gasit deja pe cineva care vrea sa cumpere casa la un pret bun pentru timpurile pe care le traim, 600.000 de euro.

Este o locuinta frumoasa, intr-o zona superba, si are un lac imediat langa. Am hotarat sa o vindem pentru ca ajungem prea rar acolo si ne costa foarte mult intretinerea. Platim lunar o suma de bani pentru un gradinar si alti oameni care se ocupa de lac si care curata curtea, dar nu se bucura nimeni de toate astea daca noi nu suntem acolo. Oricum, tragem spre Romania, asa ca nu are nici un rost sa mai pastrez casa..'


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.