Se poarta Dali. La anul se sarbatoresc 20 de ani de la moartea pictorului si toata lumea se inghesuie sa-i puna viata pe pelicula.

De Ziua Nationala a Romaniei, actrita si cantareata Rona Hartner a venit la Maruta. Cu aceasta ocazie festiva, am aflat ca celebra actrita romana ('Sexy Harem Ada-Kaleh', 'Doggy Bag', 'Le Divorce') o sa divorteze de sotul ei, talentatul dansator, intrucat acesta nu accepta sa se casatoreasca religios, iar ea nu mai poate trai in preacurvie.

Daca informatia nu vi se pare suficient de interesanta (desi nu vad cum), va mai dau una, aflata din aceeasi sursa: Rona Hartner o sa joace intr-un film despre viata lui Dali, alaturi de Johnny Depp (in rolul titular). 'Rona va fi sotia pictorului', a consemnat cu bine cunoscuta-i promptitudine ziarul ,'Click!’.

Evident, rolul de sotie a unui astfel de geniu (care, in paranteza fie spus, a scris atat de frumos despre micile scapari nocturne ale tinerelor neveste, in 'Arta partului') te poate consacra definitiv.

Problemele sunt urmatoarele: nu e foarte sigur ca Johnny Depp va juca intr-un astfel de film (unde 'foarte' e un eufemism). Si nu putem baga mana-n foc ca Rona Hartner o sa obtina in viitorul apropiat un asemenea rol de compozitie suprarealista.

E drept, o conditie ar cam fi indeplinita: Rona aduce pe undeva cu Helena Diakonova (Gala, pentru toata lumea) cand era tanara. Dar e greu de crezut ca intregul internet.com ar putea omite o asemenea stire-bomba despre o actrita romana suspectata ca a fost amanta unui presedinte cu cioc.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.