Fostul campion olimpic a petrecut la munte o minivacanta de pomina alaturi de noua sa achizitie, o tanara blonda care il priveste pe acesta de sus.

Scandalul conjugal in care a fost implicat gimnastul nu cu mult timp in urma pare sa nu-l fi afectat prea mult pe sportiv. Acuzat de infidelitate si de violenta domestica de catre sotia sa, Dragulescu demonstreaza ca a trecut repede peste toate problemele in urma carora imaginea sa a avut serios de suferit.

Astfel, 'Marocanu' nu a stat mult timp pe ganduri si a lucrat serios la refacerea vietii sale amoroase. Liber fiind, dupa ce a ales sa plece din caminul conjugal, Marian se pare ca nu pierde timpul.

Paparazzii Cancan l-au surprins pe acesta in timp ce isi conducea noua iubita acasa, dupa ce petrecusera impreuna un weekend la munte. Vizibili extenuati la intoarcerea in Capitala, cei doi amorezati nu sunt zgarciti in gesturi tandre.

Ba, mai mult, la plecare se saruta patimas pret de cateva secunde, dupa care noua iubita a gimnastului se retrage in imobilul sau.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.