Anda Adam, si asa recunoscuta pentru aparitiile repetate la rubrica 'prost imbracati', nu este deloc o vedeta cu fite, asa cum incearca sa para si intra degajata si in magazinele de duzina din Piata Obor, spre exemplu.

Desi se lauda in dreapta si in stanga ca face shopping numai in America, paparazzii revistei Spy au surprins-o pe cantareata in timp ce studia marfa unui magazin pe care scria cu litere de-o schioapa 'Incaltaminte cu preturi intre 10 si 20 lei'.

Ca i-a furat atentia vreo pereche de incataminte de carton este una, dar sa-ti si umpli punga cu cateva perechi este alta mancare de peste.

Prin urmare, revista cu pricina da sfoara-n tara ca Anda a plecat mai mult decat fericita cu cateva cumparaturi din magazinul respectiv, destinat oamenilor saraci si nicidecum cantaretelor cu aere de dive.

Usor deghizata, cu ochelari de soare si parul strans in varful capului precum o gospodina deasupra oalei cu ciorba, blonda noastra a colindat toate buticurile de duzina din Piata Obor, pesemne multumita de marfa descoperita acolo.

Nu demult, cantareata se lauda ca a investit multe mii de euro in costumele de scena ale ei si ale dansatorilor, dar dupa cum se sta treaba, este clar ca nu ajungea la sumele alea astronomice nici daca lua toate bluzele cu sclipici si cizmele kitchoase din Obor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.