Maestrii de ceremonii cu state vechi de plata, Morar si Buzdugan vor fi gazdele teledonului 'Mereu aproape', in timpul caruia vor fi prezentate cazurile unor copii care au nevoie urgenta de ajutor.

In seara in care absolut toti copiii asteapta un dar in ghetute, Mihai Morar si Daniel Buzdugan, ajutati de cinci vedete din showbizul autohton si-au propus sa infaptuiasca cinci minuni pentru cinci copii aflati in suferinta. Alaturi de Sanda Ladosi, Mihai Georgescu, Nelu Ploiesteanu, Mihaela Tatu si Bianca Brad, acestia vor incerca sa stranga fonduri care vor fi folosite in rezolvarea acestor situatii dramatice, cazuri propuse de fundatia 'Mereu aproape'.

'E destul de greu sa lucrezi cu cei mici. E foarte greu sa-i faci sa zambeasca, sa intri sub pielea lor. Pe langa banii necesari pentru tratamente si interventii, au nevoie si de un zambet, de bucurie. Pe matur il pacalesti mai usor, pe un copil... e mai greu', marturiseste umoristul trupei Divertis, care in trecut a realizat si emisiuni pentru copii.