Pilotul locuieste de cateva zile acasa la doctorita Mihaela Steriu, impreuna cu aceasta si cu fiica ei de 12 ani

Dupa ce sambata seara i-au fotografiat pe Iovan, pe noua lui iubita si pe fetita acesteia, iesind ca o familie fericita de la un restaurant cu specific libanez, paparazzii CANCAN au obtinut dovada ca cei trei locuiesc acum impreuna!

Duminica, de Sfantul Andrei, si luni, de Ziua Nationala, Iovan si doctorita ginecolog au fost nedespartiti. Cei doi si-au petrecut aceste zile acasa la ea, intr-un apartament de pe bulevardul Banul Manta.

De fapt, au petrecut in trei, pentru ca in casa s-a aflat si fiica de numai 12 ani a doctoritei. In tot acest timp, Iovan si-a asumat rolul de barbat in casa.

In cursul zilei, a ajutat-o pe iubita lui sa faca ordine in balcon, iar, apoi, a plecat putin cu treaba. A revenit insa in scurt timp.

Chiar si asa, doctorita l-a sunat de mai multe ori cat a lipsit de acasa si, mai mult, l-a asteptat nerabdatoare, aparand des la geam, de unde privea in strada sa vada cand se intoarce pilotul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.